BPure - Wees Puur

Ontdek je ware schoonheid 

Verwen je huid met topproducten

 

Over Shafya

Na jarenlang mensen mooi te maken in mijn Beautysalon FeelGood, merkte ik dat schoonheid van buiten alleen niet genoeg was. Het weegt niets als je zelf niet lekker in je vel zit. Het frustreerde mij om te zien hoe men worstelde met hun problemen, deze mensen kon ik eerder niet verder helpen.

Ik besloot om mezelf ook verder te verdiepen in alle lagen van mijn innerlijk wezen. Hierdoor zou ik mezelf beter begrijpen, en de mensen beter kunnen helpen.

Wie ben ik en waarom ben ik hier?

Ben ik zelf wel gelukkig? Straal ik zelf?

Met vallen en opstaan en heel wat bewustwording heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om tot mijn ware kern te komen. Zo heb ik mij o.a. verdiept in de natuur, in mindfulness, meditatie, mediumschap, de subtiele kracht en antwoorden van het Universum, in het sjamanisme, in de wijsheid en kracht van Munay Ki en in yoga en dans- en groepsactiviteiten. Door deze combinatie vond ik de rust in mezelf terug, waardoor ik mijn innerlijke stem beter kon horen. Ik merkte dat er heel veel kracht en leiding tot onze beschikking is, en heb ontdekt hoe je terug in je kracht en blijdschap kunt komen. Met mijn visie en kennis heb ik veel mensen geholpen om te herontdekken wie zij zijn. Bewust ballast afwerpen is noodzakelijk om vrij te komen in alle lagen van jouw wezen. Dit maakt dat jij echt helemaal kunt stralen.   Ik gun het jou ook!

Jou laten ervaren wie JIJ bent, is mijn grootste kracht

Mijn levenservaring is mijn kracht geworden! Ik ben meer mezelf geworden in mijn reis: authentiek en blij. En ik ben nog steeds op weg. Ik gun iedereen om blij door het leven te gaan. Het maakt mij blij om te zien hoe anderen stralen na behandelingen bij BPure. Ik help jou op weg naar je WARE in jezelf! Ik waarschuw je wel. Het is een proces. Het is niet gemakkelijk, maar als je toegewijd bent, zul je slagen!! Kies de weg die resoneert met jouw Ware Zelf.  Investeer in jezelf.

 

Schoonheid zit van binnen én buiten. Met holistische behandelingen van BPure zul je snel resultaten behalen. Ik help jou, ik weet wat je voelt, ik ben er ook geweest. Snel en effectief jouw doelen te behalen.

 

Liefs,

Shafya