Inner Pure Coaching

INNER PURE SPIRIT COACHING

Loop je vast, of kun je een duwtje in de rug gebruiken? Ben je op zoek naar een nieuwe richting of hernieuwde energie? Wil je weer stralen en gelukkig zijn, maar weet je even niet hoe? Dan helpt Shafya jou met verschillende tools, om terug naar de kern te gaan. De kracht zit in jezelf, je leert deze aan te spreken met zelfhulp technieken!! 

 

Bewust Zijn, Bewust Loslaten, Bewust in je Kracht, Bewust je zelf terug vinden.

Thuiskomen bij jezelf vraagt veel toewijding en bewust Zijn. Jij voelt zelf het beste wat goed is voor jou. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor je groei. Wij zijn slechts een schakel in het geheel.

 

De tools die ik gebruik om jou verder te helpen zijn o.a. meditaties, natuurcoaching, spirit channeling, healing, yoga, en energiewerk. Met de aangeboden tools ga je ZELF thuis verder aan de slag. Je leert om de delen los te laten die blokkeren om volledig in je kracht te staan. Je leert om je emotionele ballast op te ruimen en je viberatie te verhogen. Je traint jezelf om open te staan voor blijdschap en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Je brengt lichaam en geest in balans en traint jezelf naar een Pure jij: stralend, zelfverzekerd en blij!

 

Hoe ziet een coachingssessie eruit bij BPure?

 

Er volgt eerst een intake gesprek van 30 minuten.

Hierin wordt besproken wat er mogelijk is en wat we gaan behandelen.

 

Daarna wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt, en volgt de behandeling zelf.

 

Deze coachingsessies worden ook op locatie gegeven: gewoon bij jou thuis. Vertrouwd en veilig. Informeer naar de mogelijkheden