Munay Ki groep bij Bpure

Starten van Munay Ki

We beginnen met de eerste 2 inwijdingen:

1- De inwijding van de Heler (Hampe Karpay) 

2-De inwijding van de Banden van kracht (Chumpi Karpay)

 

Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in jouw energieveld geplant. Na de inwijdingen ben jij zelf verantwoordelijk voor de zorg van deze zaden. Dan begint je Reis pas echt en met jou het ontkiemen en wortelen van deze inwijdingen die in jou gaan groeien, bloeien en vrucht voortbrengen.

 

Bij Bpure krijg je ook de 10de inwijding: De inwijding van de godin (Nusta Karpay), is de zegen waarmee de negen voorafgaande initiaties afgesloten worden. Als toevoeging aan de Munay-Ki, geeft de Nusta Karpay een hele diepe heling van het vrouwelijke. 

 

Hoe gaan we te werk?

In een heilige ruimte zullen wij verbinden met ons voorouderveld van de Inca's, en zul jij de 1e 2 inwijdingen ontvangen.

De inwijdingen zelf duurt niet zo lang kan een paar minuten duren. Vooraf doen we vaak meditaties om je voor te bereiden op de initiaties. Ook bespreken we na, hoe de energie wordt ontvangen. Er is voldoende tijd om met je mede-cursisten te brainstormen over de persoonlijke processen die je door gaat met de Munay Ki veranderingen.

 

De Munay Ki inwijdingen 3 & 4 wordt met de groep besproken wanneer het iedereen het beste uit komt.

Houdt er rekening mee dat het hele proces van inwijding van 10 rites ongeveer een half jaar in beslag neemt. Na de 10e inwijdingen kun je deze zelf ook door gaan geven!

 

De Munay-Ki zijn de 10 rites (9 van de Q'eros) van initiatie om een persoon van wijsheid en kracht te worden.  De Munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Het zijn tien poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke homo sapiens energie naar de energie van de homo luminus. 

Oude gedragspatronen en rollen die jezelf hebt aangemeten ter zelfbescherming kun je afleggen. Je energieveld zal weer helderder stralen. 
Na het ontvangen van je initiaties ben je in staat om buiten je angst te stappen.
Je kunt vrede uitdragen, en tijdloosheid en oneindigheid ervaren. 


Als je de laatste initiaties ervaren hebt, kun je een nieuwe en betere versie van de software downloaden in je energetische blauwdruk, die op haar beurt je DNA informeert, en instructies geeft over hoe je een nieuw lichaam kunt creëren dat anders zal verouderen, en helen.

Doel van de Munay Ki inwijdingen is een "innerlijke metamorfose" en zelfheling. Dat uit zich op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau. 

  • Lichamelijk / Energetisch: verbetert de doorstroming van chakra's. Je komt beter in je innerlijke kracht. Je helend vermogen zowel voor jezelf en als voor anderen neemt toe. Je bent beter beschermd tegen negatieve invloeden en energie van buitenaf.
  • Emotioneel: Meer Innerlijke Rust. Betere Balans, Meer liefde voor jezelf en de wereld. 
  • Mentaal: Meer Rust, meer Helderheid, meer Acceptatie, meer Inzicht. 
  • Geestelijk / Spiritueel: Quantum sprong door verhoging van je trillingsgetal en bijkomende inzichten en overtuigingen. Grotere visie over de wereld en jouw rol daarin. Een diepere verbondheid met alles en iedereen

Gun jezelf deze heling! Je bent het waard!

 

Geef jezelf op samen met een vriend of vriendin!

Ook mogelijk bij jou thuis!

 

TARIEVEN MUNAY KI IN GROEPSVERBAND (2 uur) in 2 rites per keer € 55,-

Voordeelpakket 10 rites ineens betalen                          € 150