Lees hier een aantal bevindingen van clienten die jou zijn voorgegaan.

Gezichtsbehandeling en rugmassage gehad bij Bpure.

Bij binnenkomst warm hartelijk ontvangst door Shafya. Gezichtsbehandeling gehad was zeer goed bevallen. De producten waren fijn. En ze doet haar werk met passie. Mijn huid voelde zacht aan na de behandeling. En heb direct ook producten van Dalton besteld voor thuis.

Al jaren kamp ik met onderrug pijn. Massage gehad. Ook dit was zeer aangenaam. De pijn werd minder. Waardoor ik uitkijk naar de volgende behandeling. Zeer goed bevallen zeker een aanrader! Tot de volgende keer!

~Jos Kamphuis

 

Ik heb genoten van het zijn met en bij Bpure-bewustmooi, 

Shafya is zeer enthousiast en bekwaam in haar vak, ik onderging een huidanalyse, gevolgd door een heerlijke schoonheidsbehandeling. Ze gebruikt mooie producten die zuiver zijn.

De behandeling vond plaats i een mooi pand in Deventer, dat verhoogde de vreugde.

Ik kon me heerlijk ontspannen onder haar handen.

Nu een week later, voelt mijn huid nog heel zacht aan en heb ik weer zin in nog een behandeling.

Een echte aanrader!!

Veel nieuwe klanten wens ik jou lieverd!!

~Liliane

 

Zelf heb ik eerst een gezichtsbehandeling gehad waarbij Shafya eerst een stoomapparaat gebruikte. Daardoor gaan je poriën openstaan, zodat de doorbloeding van je huid beter wordt en je overtollige afvalstoffen kwijt kan raken. Daarna ging ze mijn gezicht masseren en behandelen met een voedende gezicht crème. Ze vertelde me over het belang van het vitaal houden van je huid. Ik heb 1 keer in de maand altijd enorm last van een onrustige huid, maar ik zie echt voor het eerst dat het veel minder erg was als voor de behandeling. En ik overdrijf echt niet. Ben zo blij. En ik overweeg om de producten uit haar salon aan te schaffen. Ik zie namelijk dat het al na 1 behandeling is verbeterd. Dus Shafya, tot gauw !!

~Sheila

 

Nadat ik een schoonheidsbehandeling gehad bij BPure was ik zo enthousiast geworden dat ik direct de producten heb aangeschaft voor thuisgebruik. Ik merkte al na een week verbetering. Shafya is bekwaam en doet haar werk met veel liefde. Ook was ik nieuwsgierig naar wat de Munay Ki voor mij kon betekenen. Ik onderging de inwijdingen.

Ik merkte dat toen ik de 2 eerste inwijdingen had ontvangen, ik moeite had om te vloeken in het verkeer. Het was alsof ik tegengehouden werd en niet boos kon zijn. Ik bleef in mijn positieve liefdesflow. En dat is wat mij het meest direct op viel.

Ik ben erg benieuwd naar de overige diensten en heb alweer een nieuwe afspraak geboekt. Heel veel succes Shafya. Tot snel.

~Irene

 

SoulBodyFusion gehad bij BPure

Eerst twijfelde ik of ik deze behandelingen wel wilde doen. Ik voelde me niet helemaal in mijn lichaam en Shafya verzekerde mij dat dit zou veranderen na deze behandelingen.

Ik onderging 3 behandelingen en merkte al snel dat ik me ten eerste veel beter kon concentreren. Ik voel me na de behandelingen een compleet ander mens. Veel rustiger.

Ik merkte dat ik meer aanwezig was bij mezelf. Ik voel me super dankbaar!

Ik ben een meer completer IK geworden.

Ik raad iedereen deze behandelingen aan die het gevoel hebben niet goed bij zichzelf te kunnen zijn. Ik voel me stabieler. Dankjewel Shafya! Ik voel me beter gegrond.

~Liefs Carla

 

 

Sexual Healing ondergaan bij Bpure-Bewustmooi

Ik had ieder keer het gevoel dat ik niet in een nieuwe relatie kon zijn. Mijn vorige relaties waren niet echt lekker gegaan. Ik besloot om een sessie bij Shafya te doen.

Ik merkte dat ik steeds met boze gevoelens zat over mijn exen.

Na de behandeling merkte ik dat ik meer vrede had. Ik kon alles loslaten. Ik voel me na de sessie een ander mens. Alsof er nu weer nieuwe mogelijkheden voor mij open liggen.

Super! Nu werk ik aan heling van mezelf en zelf liefde. Shafya helpt mij prima met de coaching. Ik ga de goede kant op.

 

Tot snel!

~K. van Es

 

Regressie therapie gedaan bij Bpure

Ik wilde graag mijn persoonlijke gids ontmoeten. En besloot een gidsensessie te doen.

Aangezien ik ook met een dringende blokkade zat heb ik deze ook gelijk mee laten nemen. Ik werd in lichte trance gebracht door Shafya.

Ik merk na de sessie dat ik nu meer contact heb met mijn Gidsen en dat ik weet waar mijn angst vandaan komt. Het voelt gek om te zien hoe veel heling erbij komt na zo een behandeling. Het was best een ingrijpende ervaring. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Ik kan het iedereen aanraden die dergelijke vraagtekens heeft. Je krijgt meer opheldering over waarom je bang was.

~Groet Brigitte

 

Ik heb een kristal healing massage ontvangen bij BPure

Deze massage had ik niet eerder gehad.

Ik voelde me snel op mijn gemak bij Shafya. De combinatie van olie, stenen en ontspanningsmassage was heel fijn. En merkte dat ik heerlijk tot rust kon komen.

Echt een aanrader!! Ik kom gauw weer terug.

~Groetjes van Ingrid

 

Rugmassage ontvangen bij Shafya

Ik kom al maanden bij de fysio met schouder klachten. Bij Shafya heb ik een aantal massages ondergaan, en merkte al snel verbetering. Zij weet precies de plekken te pakken. Ik kon me goed ontspannen bij haar. Ik kom nu vaker en spaar voor een gratis massage.

~Wilco

 

Energetische huisreiniging gedaan bij Bpure-bewustmooi

Steeds als ik thuis kwam voelde ik me onrustig.

Ik werd moe en alles maakte mij moe.

Ik heb Shafya ingeschakeld voor een energetische huisreiniging. Zij wist mij precies te vertellen wat te doen. Nadat zij de reiniging had gedaan, heeft zij ook tips gegeven hoe ik mijn inrichting kon doen om de energie vrij te kunnen laten stromen.

Mijn huis voelt weer lichter. En ik zelf ook. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Shafya is heel kundig. Haar adviezen hebben mij enorm geholpen.

Dankjewel Shafya

~R. van Ek

 

REading gedaan bij Bpure

Ik zat met bepaalde vraagstukken nadat mijn man overleden was. Het verlies heeft een gigantische impact op mij gemaakt. Door de adviezen die ik kreeg merkte ik, dat Shafya wist waar ze over sprak. De mooie woorden maakt het verlies draaglijker. Als ik mij weer rot voel, en vragen heb, kom ik zeker weer terug!

~Groetjes Pia

 

Ik besloot natuurcoaching bij Bpure te doen.

We spraken af in het bos. Na de wandeling met Shafya vielen de kwartjes.

Met de inzichten die ik gekregen heb, kan ik weer verder.

Dank! Een echte aanrader. Wow!!

 

~Maartje

 

Heb jij ook behandelingen gehad bij BPure, en wil je ook graag jouw recensie hierbij?

Stuur dan een berichtje naar info@Bpure-bewustmooi.nl  zodat mensen ook jouw bevindingen kunnen lezen.